Varianter

Dine ædle vine fortjener at lagre bedst muligt!

Dine ædle vine fortjener at lagre bedst muligt!

Det er uden tvivl meget frustrerende for enhver vinelsker ikke at have et egnet lokale at opbevare vinflaskerne i. De uomgængelige betingelser for at vinen kan modne er ro, mørke en konstant og natur temperatur, ventilation, vandtæthed og passende fugtighedsgrad. Kun en underjordisk kælder er i stand til at opfylde alle de ovennævnte krav. Dette er tilfældet med HÉLICAVE HARNOIS kælderen, der gør at du kan udstyre dit hjem med en kælder, under hvilket som helst rum, uden skader eller forringelser, og uanset grundens beskaffenhed.

En rigtig underjordisk kælder

Vores kældre, runde eller ovale, er bygget runde om en spindeltrappe og består af moduler i "beton-sten", som er sammensat i "slut-sten" efter samme princip, der styrede bygningen af brønde for lang, lang tid siden. Udgravningen udstyres med en pose i Butyl, der er præfabrikeret på værkstedet (Pirelli og andre), og som sikrer en fuldstændig vandtæthed. Kældrene rummer meller 600 og 3500 flasker (alt efter modellen) og du kan endelig få en rigtig kælder til dine ædle vine.

Dit hus får en sikker merværdi

Det er ikke kun dine vine, der bliver mere værd. Også dit hus beriges. Og hvis din lidenskab ikke kun er vin, er det også muligt, at udnytte lokalet til dine andre hobbyer (f.eks. fotografi, modelbygning osv.), til at opbevare besværlige genstande eller til din "skatte" eller som sikkerhedsrum hvis falddøren udstyres med panser. Når falddøren er lukket kan den ikke ses på gulvets overflade.