Hélicave Harnois kælderen

Hélicave er en rigtig kælder, for de huse, der ikke har egen kælder

Hélicave er en rigtig kælder, for de huse, der ikke har egen kælder

Den installeres under huset, med adgang fra køkkenet, dagligstuen, entreen, garagen… Det er dig, der bestemmer. Løft falddøren, gå ned af spindeltrappen, så er du under jorden, der hvor vinen modner under de bedste betingelser, i en rund kælder, der er fremstillet til lagring af vinflasker.

Et sted hvor det er hyggeligt at mødes

Endnu mere rummelig er Maxi udgaven, rund eller oval; den er så hyggelig og indbydende, at det er en sand glæde at nyde en god flaske med vennerne i komfortable og behagelige omgivelser. Takket være den justerbare belysning, en ideel ventilation, den passende temperatur, smuk indretning og kontrolleret fugtighed, føler man sig veltilpas i en Hélicave Harnois kælder, og det er ingen tilfældighed.

Fuldstændig vandtæt

Uanset grunden beskaffenhed er det muligt at installere Hélicave kælderen ved brug af et smart system, der kontrollerer den underjordiske fugtighed. Før installationen af opbevaringsrummet, udstyres hele udgravningen med en præfabrikeret pose i Butyl, der sikrer en optimal vandtæthed.

Et puslespil

Modulerne, der er robuste og pålidelige, kan overlappes og sammensættes for samtidig at danne den hvælvede væg og trappen. Den buede væg uden vinkler har samme modstandskraft mod tryk som andre hvælvede bygninger, såsom brønde, broer og dæmninger.

Opbevaringsmulighederne optimeres

Vores kælder har ganske sikkert verdensrekord i opbevaringskapacitet per kubikmeter. Du kan lagre alle dine vine, øl og konserves m.m., og så er der alligevel plads til flere nye flasker, der fortjener et optimalt opbevaringsrum.

Den beriger dit hjem

Et ekstra rum, der bygges ind i dit hus er en sikker værdi. Den runde Maxi kælder, som er fremstillet til lagring og smagning af vin og øl er også et levende sted, som kan bruges til andre formål - dit foto-laboratorium f.eks. Den er nemlig stor nok til at tillade det!

Og det er kun dig, der har adgang til den, fordi falddøren kan låses. Falddøren kan også beklædes med panser, så den bliver ubrydelig og skjules under gulvbeklædningen.